Maak kennis met Raymond Riep van Raad en Mulder

Welkom bij Raad en Mulder! Mijn naam is Raymond Riep en ik ben hier om u te voorzien van eersteklas juridische dienstverlening en bedrijfsadvies. Als jurist en eigenaar van Raad en Mulder combineer ik diepgaande juridische expertise met een sterke ondernemersachtergrond, om u en uw onderneming te ondersteunen met op maat gemaakte oplossingen.

Met jarenlange ervaring in diverse rechtsgebieden, van arbeidsrecht en bedrijfsovernames tot intellectueel eigendomsrecht en bedrijfsfinanciering, sta ik bekend als een ‘juridische tijger’. Ik ben gespecialiseerd in het doorgronden van complexe vraagstukken en het vinden van strategische oplossingen die niet alleen voldoen aan de huidige behoeften van mijn cliënten, maar hen ook voorbereiden op toekomstig succes.

Bij Raad en Mulder geloof ik in een persoonlijke benadering. Ik werk nauw met u samen om uw specifieke behoeften en doelstellingen te begrijpen. Dit stelt mij in staat om doelgericht advies te geven dat echt een verschil maakt. Of het nu gaat om het navigeren door juridische uitdagingen, het ondersteunen van bedrijfsontwikkeling, of het beveiligen van financiering, ik ben toegewijd aan het bieden van hoogwaardige dienstverlening die uitzonderlijke resultaten levert.

Onze gegevens

Contactformulier