Faillissement en doorstart: wij zijn er om u te begeleiden

Bij Raad & Mulder BV begrijpen we dat het aanvragen van een faillissement een moeilijke beslissing is voor ondernemers. Wij staan klaar om u te begeleiden en te ondersteunen tijdens deze uitdagende periode. Onze ervaren professionals hebben expertise in het regelen van faillissementen en het faciliteren van doorstarts. We begrijpen dat snelheid cruciaal is in dergelijke situaties.

Een nieuwe start na faillissement

Een faillissement betekent niet het einde. Raad & Mulder BV heeft de kennis en ervaring om u te helpen bij het realiseren van een doorstart. We kunnen u begeleiden bij het verkrijgen van financiering en het terugkopen van uw eigen bedrijf via een BV-constructie. Het opzetten van een zorgvuldige communicatiestrategie is hierbij essentieel, zowel in de richting van leveranciers als debiteuren.

Discrete afwikkeling van faillissementen

Onze aanpak is gericht op een snelle en discrete afwikkeling van faillissementen. Dankzij onze expertise en het behouden van regie kunnen we vaak binnen een week het faillissement regelen, bij voorkeur met minimale publiciteit. Gedurende deze periode kan het bedrijf blijven functioneren onder de aanwijzingen van de curator(s).

Neem Contact Op voor Juridisch Advies in Rotterdam

Wilt u verzekerd zijn van deskundig juridisch advies in Rotterdam? Raad & Mulder BV staat voor u klaar! Neem vandaag nog contact met ons op via telefoon of e-mail om een vrijblijvende afspraak te maken. Onze juridische experts zijn er om u te helpen en uw belangen te behartigen in Rotterdam en daarbuiten. Wij kijken ernaar uit om met u samen te werken en u te voorzien van juridische oplossingen die echt het verschil maken.

Onderhandelingen met de curator

Na het initiële faillissementsproces begint de onderhandelingsfase met de curator, die doorgaans ongeveer een week in beslag neemt. Onze ervaring stelt ons in staat om een redelijke inschatting te maken van het overnamebedrag dat de curator zal vragen voor de onderneming(en). Dit stelt u in staat om tijdig te plannen en hiermee rekening te houden.

Persoonlijke begeleiding op maat

Bij Raad & Mulder BV geloven we in een persoonlijke aanpak. We staan naast u tijdens het faillissementsproces en zorgen voor een professionele begeleiding op maat. Ons doel is om u te helpen bij het realiseren van een succesvolle doorstart en het herstel van uw bedrijf.

Neem contact op met Raad & Mulder voor alles over faillissementen

Neem vandaag nog contact op met Raad & Mulder BV voor betrouwbare ondersteuning bij faillissementsafwikkeling en doorstart. Ons deskundige team staat voor u klaar om uw vragen te beantwoorden en u te begeleiden bij elke stap van het proces.