Uw partner voor een betalingsachterstand

✔ Vrijblijvende eerste kennismaking

✔ Deskundige ondersteuning bij betalingsachterstanden, waaronder schulden aan de belastingdienst, leveranciers en achterstallige huurbetalingen

✔ Hulp bij uitstel en terugbetaling van coronasteun

✔ Vaste prijs voor de hele zaak

Snel, betrouwbaar en 24/7 bereikbaar: dat is Raad & Mulder.

Uw Partner voor Financiële en Juridische Dienstverlening

Raad & Mulder BV: Financiële Dienstverlening op Maat

Maar hoe voorkom je dan de tussenkomst van een deurwaarder, beslagleggingen en openbare verkoop? Er zijn zeker enkele opties voor uitstel, vooral als het niet om motorrijtuigenbelasting gaat. Als uitstel niet mogelijk is, stel ik gewoonlijk voor om de schuld af te kopen tegen een bepaald percentage.

Dit percentage is variabel, maar het is belangrijk dat de afkoop in overeenstemming is met de regels en bestaande jurisprudentie. Dit kan variëren van ongeveer tien procent tot soms wel twintig of veertig procent voor een finale kwijting. Het interessante hieraan? De besparing die hieruit voortkomt, is vaak vrijgesteld van belasting bij zowel inkomstenbelasting als vennootschapsbelasting, mits het noodzakelijk is.

Raad & Mulder heeft de Juridische Expertise die het Verschil Maakt

Bij Raad en Mulder begrijpen we dat juridische kwesties een grote impact kunnen hebben op uw bedrijf en uw gemoedsrust. Onze ervaren juridische experts bieden een breed scala aan diensten om u te helpen bij het navigeren door complexe juridische vraagstukken.

Of het nu gaat om het opstellen van waterdichte overeenkomsten, het oplossen van geschillen, het omgaan met de Belastingdienst of het innen van openstaande vorderingen, wij bieden u deskundige begeleiding en zorgen voor een snelle en efficiënte afhandeling van uw juridische zaken. U kunt vertrouwen op onze juridische expertise, zodat u zich kunt concentreren op de groei en het succes van uw bedrijf.

Neem Vandaag Nog Contact Met Ons Op

Bij Raad en Mulder staan wij klaar om uw bedrijf te ondersteunen met onze financiële en juridische dienstverlening op maat. Neem vandaag nog vrijblijvend contact met ons op voor een persoonlijk gesprek. Ontdek hoe wij u kunnen helpen uw bedrijfsdoelen te bereiken en een succesvolle toekomst op te bouwen.

Bel ons op 0570 511 111 of stuur een e-mail naar info@raadenmulder.nl. Wij kijken ernaar uit om met u samen te werken!