Betalingsachterstand? Hoe wij kunnen helpen

Bij een belastingachterstand zal de invorderingsinstantie van de Belastingdienst doorgaans weinig ruimte bieden om de schuld geleidelijk in te lossen, omdat zij concurrentievervalsing willen voorkomen.

Maar hoe kunt u dan deurwaarders, beslaglegging en openbare executie vermijden? Gelukkig zijn er enkele mogelijkheden om uitstel te verkrijgen, met uitzondering van motorrijtuigenbelasting.

Wat als uitstel geen optie meer is?

Indien uitstel geen optie is, kunnen wij vaak een voorstel tot afkoop doen tegen een bepaald percentage. Het exacte percentage is flexibel, zolang het voldoet aan de geldende regels en jurisprudentie.

Doorgaans zien wij percentages variërend van tien procent tot finale kwijting, maar ook percentages van twintig en veertig procent komen vaak voor. En het mooie is dat de opbrengst – of beter gezegd, de besparing – veelal belastingvrij is, zowel voor de Inkomstenbelasting als de vennootschapsbelasting. Uiteraard moet er wel een noodzaak zijn voor een dergelijke regeling.

Betalingsachterstand in orde door Raad & Mulder

Bij Raad & Mulder BV begrijpen wij de complexiteit van belastingachterstanden en bieden wij professioneel advies en begeleiding om tot een passende oplossing te komen.

Wij zorgen ervoor dat al onze voorstellen tot afkoop volledig voldoen aan de geldende regels en jurisprudentie, zodat u uw belastingschuld op een haalbare en fiscaal gunstige manier kunt aflossen. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe wij u kunnen helpen bij het vinden van de juiste oplossing voor uw belastingachterstand.

Waarom u niet wil wachten met een betalingsachterstand

Het op orde brengen van een betalingsachterstand is van groot belang, zowel voor individuen als voor ondernemingen. Het hebben van achterstallige betalingen kan leiden tot financiële stress, negatieve credit scores, beperkte toegang tot krediet en zelfs juridische geschillen. Voor ondernemingen kan het leiden tot liquiditeitsproblemen, verlies van vertrouwen en zelfs faillissement. Door betalingsachterstanden tijdig aan te pakken, kunnen financiële stabiliteit, vertrouwen en toekomstige mogelijkheden worden hersteld.

Raad & Mulder BV biedt professioneel advies en begeleiding om betalingsachterstanden op maat aan te pakken en een gezonde financiële toekomst te creëren. Neem vandaag nog contact met ons op voor hulp bij het op orde brengen van uw betalingsachterstand.

Neem Contact Op voor Juridisch Advies in Rotterdam

Wilt u verzekerd zijn van deskundig juridisch advies in Rotterdam? Raad & Mulder BV staat voor u klaar! Neem vandaag nog contact met ons op via telefoon of e-mail om een vrijblijvende afspraak te maken. Onze juridische experts zijn er om u te helpen en uw belangen te behartigen in Rotterdam en daarbuiten. Wij kijken ernaar uit om met u samen te werken en u te voorzien van juridische oplossingen die echt het verschil maken.

Betalingsachterstanden oplossen? Dan is Raad & Mulder de geschikte partner

Raad & Mulder BV is de geschikte partner voor het aanpakken van betalingsachterstanden. Met onze expertise en ervaring begrijpen wij de complexiteit van deze situaties en bieden wij professioneel advies en begeleiding. Wij werken samen met individuen en ondernemingen om op maat gemaakte oplossingen te vinden die passen bij hun specifieke behoeften en doelen.

Ons doel is om financiële stabiliteit te herstellen, vertrouwen op te bouwen en een solide basis te leggen voor een gezonde financiële toekomst. Wij staan klaar om u te helpen bij het op orde brengen van uw betalingsachterstand. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe Raad & Mulder BV uw betrouwbare partner kan zijn in het aanpakken van betalingsachterstanden.