Bedrijfsfinanciering? Hoe wij u kunnen helpen

Bij Raad & Mulder BV begrijpen wij dat ondernemers nog steeds moeite ondervinden bij het verkrijgen en behouden van krediet, zelfs nu de kredietcrisis al enige tijd achter ons ligt. Het opzeggen van financiering door veel traditionele banken zorgt voor extra uitdagingen.

Als juristen & adviseurs bieden wij onze expertise aan om de opzegging van financiering te weerleggen en te eisen dat deze wordt voortgezet. Immers, er bestaat een bindende overeenkomst die niet zomaar kan worden beëindigd.

Bedrijfsfinanciering door de bank?

Stel dat u behoefte heeft aan nieuwe financiering voor uw bestaande of startende onderneming, maar u wilt niet afhankelijk zijn van een bank vanwege de problemen waarmee zij zelf kampen. Gelukkig bieden wij een alternatieve optie. Bij Raad & Mulder BV helpen wij u graag bij het verkrijgen van nieuwe financiering zonder de noodzaak van een traditionele bank.

Bedrijfsfinanciering rond door Raad & Mulder

Deze mogelijkheid is vooral relevant voor bedragen tot ongeveer EUR 200.000, waarbij onderpand niet altijd vereist is. Het is echter van essentieel belang dat u solide cijfers kunt overleggen en dat er sprake is van een levensvatbare product/marktcombinatie. Daarnaast is het cruciaal dat er na financiering en eventuele sanering voldoende terugbetaalcapaciteit is, inclusief rente.

Neem Contact Op voor Juridisch Advies in Rotterdam

Wilt u verzekerd zijn van deskundig juridisch advies in Rotterdam? Raad & Mulder BV staat voor u klaar! Neem vandaag nog contact met ons op via telefoon of e-mail om een vrijblijvende afspraak te maken. Onze juridische experts zijn er om u te helpen en uw belangen te behartigen in Rotterdam en daarbuiten. Wij kijken ernaar uit om met u samen te werken en u te voorzien van juridische oplossingen die echt het verschil maken.

Het belang van een goede bedrijfsfinanciering

Bedrijfsfinanciering is een cruciaal aspect voor elke onderneming. Of het nu gaat om het starten van een nieuwe onderneming, het uitbreiden van een bestaand bedrijf of het overbruggen van financiële uitdagingen, het verkrijgen van de juiste financiering is essentieel voor succes.

Bij Raad & Mulder BV begrijpen wij het belang van passende bedrijfsfinanciering en bieden wij expertise en begeleiding om u te helpen de juiste financieringsoplossingen te vinden die passen bij uw specifieke behoeften en doelen. Samen kunnen we werken aan het versterken van uw financiële positie en het realiseren van groei en succes voor uw onderneming.

Neem contact op met Raad & Mulder voor alles over bedrijfsfinanciering

Als uw (juridische) bedrijfsadviseurs begeleiden wij u graag bij het verkennen van alternatieve financieringsmogelijkheden die aansluiten bij uw specifieke situatie. Samen kunnen wij de juiste strategie bepalen en werken aan het verkrijgen van de benodigde middelen om uw bedrijf te laten groeien en te laten floreren.

U hoeft niet langer afhankelijk te zijn van traditionele banken die momenteel terughoudend zijn. Wij staan klaar om u te helpen bij het verkrijgen van de financiering die uw onderneming nodig heeft.